Szukasz pracy i chcesz pracować w energicznym zespole? Jesteś osobą otwartą i uśmiechniętą? Świetnie się składa – właśnie Ciebie szukamy!

DLACZEGO WARTO Z NAMI PRACOWAĆ?

Świetna atmosfera

wiemy jak ważni w pracy są ludzie, dlatego tutaj wszyscy jesteśmy rodziną i stoimy za sobą murem.

Wyjątkowe miejsce

pracując z nami, będziesz tworzyć wyjątkowe miejsce jakim jest Browar Bałtów. To pierwszy w Polsce browar tematyczny, który znajduje się na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego. To najpopularniejsza atrakcja turystyczna w woj. świętokrzyskim i jedna z najlepszych w Polsce!

Stabilność zatrudnienia

pracując z nami nie musisz martwić się o umowę o pracę i wypłatę zawsze na czas. To dla nas standard! Doceniamy zaangażowanie stosując system premiowy.

Benefity

dla Ciebie i Twoich bliskich – mamy program DLF Team oraz DLF Rodzina, dzięki którym możecie bezpłatne korzystać z atrakcji Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego, Szwajcarii Bałtowskiej oraz ze zniżek na pyszne jedzenie.

Rozwój

cenimy ludzi ambitnych, którzy pragną poszerzać swoje horyzonty. Pracując z nami zyskasz możliwość szkoleń i rozwoju osobistego.

Opieka medyczna

zdajemy sobie sprawę, że zdrowie jest najwyższą wartością. Osoby pracujące w naszej firmie objęte są pakietem medycznym MEDICOVER.

Wsparcie

to twoja pierwsza praca i nie masz doświadczenia? Nic nie szkodzi wszystkiego cię nauczymy! Nie jesteś czegoś pewien? Pytaj – jesteśmy po to, żeby sobie pomagać i wspólnie wspiąć się na sam szczyt.

KOGO SZUKAMY?

Kelnerów / Kelnerek

Menedżer Sali

Mariola to serce naszej restauracji. Zawsze uśmiechnięta i gotowa do działania. Dzięki niej każdy Gość czuje się jak w domu. Pod jej czujnym okiem poznasz tajniki pracy kelnera i szybko staniesz się członkiem zgranego teamu.
  • utrzymywanie porządku na sali
  • obsługa gości restauracji: przyjmowanie zamówień, serwowanie dań do
        stolika
  • sporządzanie rachunków i przyjmowanie płatności
  • dbanie o odpowiedni wizerunek restauracji
  • współpraca z kuchnią i barem

Barmanów / Barmanek

Kierownik Baru

Kamil to prawdziwy artysta miksu. Z pasją do kreatywnego eksperymentowania tworzy niezapomniane koktajle, które podbijają serca naszych Gości. Bez względu na Twoje dotychczasowe doświadczenie masz szansę wiele się od niego nauczyć.
  • utrzymywanie porządku sali i baru
  • obsługa gości restauracji: przygotowywanie i serwowanie drinków, a
    także podawanie dań
  • sporządzanie rachunków i przyjmowanie płatności
  • dbanie o odpowiedni wizerunek restauracji
  • współpraca z kuchnią i salą

Kucharzy / Pomocy Kuchennej

Szef Kuchni:

Czarek jest prawdziwym mistrzem smaku. Z niezrównaną pasją tworzy potrawy, które kuszą zmysły i rozgrzewają serca. Jego kreatywność i umiejętność harmonijnego łączenia smaków sprawiają, że każdy posiłek jest wyjątkowym doświadczeniem dla podniebienia.
  • doraźna pomoc szefowi kuchni i pozostałym kucharzom
  • obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań oraz deserów
  • dbanie o porządek w kuchni
  • przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów sanitarnych
  • współpraca z salą i barem
Close
Close